22 Ocak 2011 Cumartesi

Mto Beceri 10 Umem Eğitimi'ne Ev Sahipliği Yapacak

Marmaris Ticaret Odası Uzmanlaşmış meslek edindirme merkezlerinin "Beceri 10 Eğitimi"ne ev sahipliği yapacak.

İşsizlere iş kazandırma ve beceri edindirmeye yönelik düzenlenen eğitim Marmaris Ticaret Odası Jale Bayındır Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Marmaris Ticaret Odası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereği işsizlere iş kazındırma ve beceri edindirmeye yönelik "Beceri 10 eğitimi "ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu. Baysal; "Meksa olarak 1983 yılından itibaren söylediğimiz tek şey Türkiye"nin eğitim eksikliği olduğuydu. Bunu sadece turizm sektörü olarak değil bütün sektörler açısından algılanmalı. Sektörlerde çalışan ara elemanların eğitimsizliği Türkiye"nin en büyük kara deliğidir. 1983 yılından itibaren dünyanın değişik yerlerinden aldığımız fonlarla ara eleman yetiştirme kursları açtık. Bunu yapmakta ki sebebimiz ise bu
kadar çok genç ve dinamik nüfusa sahip bir ülkede neden gençler bu kadar az eğitiliyordu." sorusuydu ve bu eksikliği giderebilmek adına bu kurslar düzenleniyor" diye konuştu.
Uzmanlaşmış meslek edindirme merkezlerinin "Beceri 10 eğitimi" 24 Ocak Pazartesi günü saat 14"de Marmaris Ticaret Odası Jale Bayındır toplantı salonunda yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Borsa-Hisse Senedi-Varant-Emtia, Altın, Dolar, Maden-TÜRKIYENIN EN IYI HIT KAZANDIRAN SITESI