20 Haziran 2011 Pazartesi

TÜRKAK SÖZLEŞMELİ UZMAN YARDIMCISI ALACAK

Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK), sınavla 8 sözleşmeli uzman yardımcısı alacak.
Giriş sınavı sözlü sınav ve mülakat şeklinde yapılacak. Başvuruda bulunan adaylar, sınava giriş şartlarında belirtilen KPSS puanlarına göre en yüksek puan alan adaydan başlanarak sıralamaya tabi tutulacak ve her bir bölüme alınacak personel sayısının dört katı aday sınava girmeye hak kazanacak.
Halen bir kamu kurumunda çalışmakta veya daha önce çalışmış olan ve başvuru şartlarını taşıyan adayların tümü sınava alınacak. Sıralama sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazananların isimleri ile sınavın tarihi Kurumun http://www.turkak.org.tr/ web-sitesinde ilan edilecek.
Kurumun görev alanına giren deney, kalibrasyon ve tıbbi tahlil laboratuvarı, ürün testleri, ürün belgelendirme, teknik muayene işleri ve kalite yönetim sistemi işletimi ve denetimi, yönetim sistemleri belgelendirmesi konularında görevlendirilmek üzere inşaat, kimya, çevre, gıda, endüstri, fizik, elektrik/elektronik, makine, ziraat, metalurji/malzeme mühendisliği, biyoloji (Tıbbi biyokimya veya mikrobiyoloji alanında uzmanlık ile klinik tecrübeye sahip olmak tercih sebebi), fizikçi, kimyagerlik ve veterinerlik mezunu, 6 uzman yardımcısı istihdam edilecek.
Bilgi İşlem Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere, Windows veya Linux tabanlı ağ yönetim (sunucu) araçları yönetimi, Domain yapısı (Active Directory), DHCP, DNS vb network teknolojileri yapılandırması, MySQL, MSSQL 2008 veritabanı sistemleri tasarımı ve yönetimi, sistem analizi teknikleri ve NET 2008 web uygulamaları geliştirme araçları, Adobe Photoshop vb. web tasarım araçları konularında tecrübeli, verilen teknolojiler ile web uygulamaları geliştirmiş, bilgisayar, elektrik/elektronik veya yazılım mühendisliği mezunu 1, Uluslararası İlişkiler Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Uluslararası İlişkiler, Rus veya Arap Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu 1 uzman yardımcısı (Proje yönetimi konusunda tecrübeli olmak tercih nedeni) alınacak.
Adaylarda, her pozisyon için belirtilen alanlarda, en az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamaları şartı aranacak.
Ayrıca bölümüne göre Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 27-28 Haziran 2009 veya 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından birine girmiş ve KPSS P-3 puan türünden en az 80 puan, KPSS P-3 puan türünden de en az 70 puan almış olmaları da adaylardan istenecek.
Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından İngilizce, Almanca veya Fransızca dillerinden, süresi dolmamış en az (D) düzeyinde puan almış olması ya da 27-28 Haziran 2009 veya 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)'nın İngilizce, Almanca veya Fransızca dil sınavlarından en az 36 soruya doğru cevap vermiş olması veya söz konusu diller için YÖK tarafından denkliği kabul edilen TOEFL, IELTS gibi sınavlardan KPDS (D) düzeyinde puan almış olmaları ile Uluslar arası İlişkiler ile Rus veya Arap Dili bölümü mezunlarının, Rusça veya Arapçadan süresi dolmamış KPDS (C) düzeyinde puan alması da adaylarda aranacak şartlar arasında yer alıyor.

BAŞVURULAR 30 HAZİRAN'A KADAR YAPILACAK
Başvurular, 21-30 Haziran tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar Türk Akreditasyon Kurumuna (Esat Caddesi Numara 41 Küçükesat/Ankara) yapılacak.
Başvuru belgeleri, Türk Akreditasyon Kurumu Personel ve İdari Mali İşler Müdürlüğünden veyahttp://www.turkak.org.tr/ web-sitesinden temin edilebilecek.
Sözlü ve mülakat şeklinde yapılacak olan sınava başvuruda bulunan adaylar, KPSS puanlarına göre en yüksek puan alan adaydan başlanarak sıralamaya tabi tutulacak ve her bir bölüme alınacak personel sayısının dört katı aday sınava girmeye hak kazanacak.
Halen bir kamu kurumunda çalışmakta veya daha önce çalışmış olan ve başvuru şartlarını taşıyan adayların tümü sınava alınacak.
Sıralama sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazananların isimleri ile sınavın tarihi Kurumunhttp://www.turkak.org.tr/ web-sitesinde ilan edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Borsa-Hisse Senedi-Varant-Emtia, Altın, Dolar, Maden-TÜRKIYENIN EN IYI HIT KAZANDIRAN SITESI